#AWANIByte: Sah! Itu Nora Anne Quoirin

245,411 views 1,492 65 602
Published on Aug 13, 2019
Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop mengesahkan mayat wanita berkulit putih yang ditemui kira-kira 2.5 kilometer dari resort lokasi terakhir warganegara Ireland Nora Anne Quoirin, 15 tahun, yang hilang pada 4 Ogos lalu adalah milik remaja itu selepas keluarganya membuat pengecaman mangsa di Hospital Tuanku Jaafar, Seremban. SUBSCRIBE to NJOI AWANI: https://www.youtube.com/user/njoiawani?sub_confirmation=1 Visit http://www.astroawani.com for more news Astro AWANI LIVE http://www.astroawani.com/videos/live Social Media: FACEBOOK https://www.facebook.com/astroawani TWITTER https://twitter.com/501Awani INSTAGRAM https://www.instagram.com/501awani #AstroAWANI #BeritaTerkini #BuletinAWANI #BeritaSemasa #AWANI745 #BeritaMalaysia #AWANISarawak #KomunitiAWANI #BeritaUtamaHariIni

602 Comments:

Hairizal Dahrin
Hairizal Dahrin:
My condolences to Nora's parents and family. Keep strong.
A very sad day for all of us Malaysian...
Mohd Zuhear
Mohd Zuhear:
Tahniah anggota beruniform yang telah bersama2 membantu dalam misi pencarian ๐Ÿ‘
Ajie.H M
Ajie.H M:
Takkan tak da cctv sekitar resort itu?
Pn
Pn:
Aku harap tkde unsur jenayah la . Malu wei aku org malaysia dgn org luar negara kalau org malaysia yg bunuh/buat apa2 kt dia
Kim Emlly
Kim Emlly:
Condolences to Nora,s family . Rest In peace
q s
q s:
Please no bad comments here... Respect please
Ontheroad Runner2.0
Ontheroad Runner2.0:
Mati 2km dari resort dlm keadaan bogel berdekatan anak sungai.. Hmm..
ritz carlton
ritz carlton:
Yang jadi misteri ialah mcm mana dia yang OKU tu boleh keluar sorang sorang ke airterjun yang jaraknya 1 batu dari resort tempat dia tinggal tu pada waktu malam sebaik saja check in hotel sesampai dari London...
Mohd Yazid
Mohd Yazid:
Adee jugak jumpeee mayat. Bersyukur jugak ade petunjuk. Yg c acap nie apa berita pun xdak. Xtaw kemana.. Udah lame hilang masih x jumpa2. Hemm.
Muhammad Alfatih
Muhammad Alfatih:
ini mest ada kes jenayah berlaku...
Fernando Almera
Fernando Almera:
my deepest sympathies to the family. rest in peace, sweet nora ๐Ÿ’™
kecik jdt
kecik jdt:
Harap pihak berkuasa jalankan siasatan...takut ada kes jenayah terhadap mangsa...
Hakeem Ismail
Hakeem Ismail:
Klu dh dtemui x berbaju mst arwah d rogol hingga mati sian nyeerr jibake btol
Mohammed Al-Feissal
Mohammed Al-Feissal:
RIP Bravest Heart! #NoraAnneQuoirin
Dass Dass
Dass Dass:
Rest in peace....
AzmeeL OthmaN
AzmeeL OthmaN:
Deepest condolences to the family members, relatives and friends... Stay strong. ๐Ÿ™
Lilian
Lilian:
Condolences to the family....R.I.P Nora Anne ๐Ÿ™
melissa
melissa:
Kesiannya ๐Ÿ˜ข
troll exemplar
troll exemplar:
my heart is broken... rip and condolence to her loved ones
Razalina Rahman
Razalina Rahman:
My deepest condolences to the fmly. ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ญ
Bin muhammad Putra mohd yamani
Bin muhammad Putra mohd yamani:
Takziah kepada keluarga nora anne diatas musibah ini. Dan kepada anggota anggota beruniform polis.bomba.jpam.tentera dan semua anggota lain lain unit yg terlibat anda semua tidak boleh dipertikaikan lagi usaha anda semua semangat anda semua bekerja adalah ikhlas. Tanpa mementingkan masa dan tenaga. Kepada yg beragama islam khususnya anda semua sanggup bekerja mencari dan menyelamat dikala insan lain diluar sedang meraikan aidiladha. Terbaik semua sy salute kamu semua
Mr NUHARA
Mr NUHARA:
Harap tak ada kes jenayah terhadap mangsa. Malu Woi aku sebagai rakyat Malaysia kalau kes ni ada unsur jenayah.

Tahniah PDRM
Lin Norhazlin
Lin Norhazlin:
Takziah pd family anne...moga mereka kuat n tabah mghdpi situasi ni๐Ÿ˜Œ
Aldom88 Aldom88
Aldom88 Aldom88:
Semoga keluarga tabah menghadapi & d tempatkan bersama orangยฒ yg beriman๐Ÿ™๐Ÿ™
tengku h
tengku h:
Jangan la ambil video ambulans tu!...hormatilah keluarga si mati
HARIS HALILINTAR
HARIS HALILINTAR:
Acap Mana Acap..Smpi Sekarang Tkde Khabar Berita
Kamarul Arifin
Kamarul Arifin:
Lepas keluarga dia tawarkan 50K bru jumpa...kita tunggu keputusan bedah siasat kalau mengatakan mangsa dirogol suspek utama mesti orang2 dkt resort tu jgk(termasuk pemegang kunci spare/security guard/cleaner)
Samala London
Samala London:
RIEP Beautiful Nora ๐ŸŒ 
Bella Bellyna
Bella Bellyna:
mngkn mati kesejukkan atau ada motif lain...RIP to Parent Of Nora
Geetha Sha
Geetha Sha:
omg very sad Rip darling
agee ismail
agee ismail:
Sedihnya ๐Ÿ˜ญ
vladimir Medyedev
vladimir Medyedev:
Vat69 pun turut serta cari
willie millie
willie millie:
Rest In Peace ๐Ÿ’Ÿ
Mimi Mimi
Mimi Mimi:
Rest in peace my dear..
Filip Anderson
Filip Anderson:
Omg..so sad๐Ÿ˜”
Teratai Bungaindah
Teratai Bungaindah:
Hurm๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
Pro Aluglass
Pro Aluglass:
Sorry to hear that, rest in peace.
wbn 2181
wbn 2181:
Sah kes culik rogol.olih penjenayah.
nurul azida
nurul azida:
Ada satu kenyataan hari kejadian hilang tu ada sorg lelaki nmpak dia kt tepi sungai berdekatan.... Lelaki tu x rasa ragu ape2 ke dia cuma berpakaian dalam?sebabnya family mengesahkan nora anne tu cuma pakai pakaian dalam... Urm
Hazeq Haze
Hazeq Haze:
Stay strong
der qqq
der qqq:
Risau kena rogol je Ni pastu campak situ balik err takut rasanya
BRO SEMPOI
BRO SEMPOI:
Yang aku pelik arr, ramai lak nitizen membawang buat fitnah reka cerita....mcm mak joyah lak...haha
dodoll 85
dodoll 85:
Mninggal kerana apa?....
BotolBuduBohh PUBG
BotolBuduBohh PUBG:
Aku nk dngar pon sush sbb ade music .. Haihh
Azlan Nair
Azlan Nair:
My deepest condolences & thoughts to Noraโ€™s family.
May her soul rest in peace.
Hidden News
Hidden News:
Innalilahiwainnailaihirojiun
karmila mila
karmila mila:
Ini sumer salah amnupas..muktamad
JTWallance
JTWallance:
Kesian memang la kesian. Tapi rakyat palestine ditindas dibunuh hari-hari oleh ziopig tak dapat condolence korang ka. #tanyasaje
Nor haffiza
Nor haffiza:
Sahih dia dirogol