Keluarga sahkan mayat dijumpai adalah Nora Anne - Ketua Polis Negeri Sembilan

19,691 views 164 9 74
Published on Aug 13, 2019
Ketua Polis Negeri Sembilan, Datuk Mohamad Mat Yusop mengesahkan mayat wanita berkulit putih yang ditemui kira-kira 2.5 kilometer dari resort lokasi terakhir warganegara Ireland Nora Anne Quoirin, 15 tahun, yang hilang pada 4 Ogos lalu adalah milik remaja itu. SUBSCRIBE to NJOI AWANI: https://www.youtube.com/njoiawani Like us on Facebook https://www.facebook.com/astroawani Follow us on Twitter https://twitter.com/501Awani Follow us on Instagram https://www.instagram.com/501awani Visit http://www.astroawani.com for more news. Astro AWANI LIVE http://www.astroawani.com/videos/live #AstroAWANI #AWANI745 #AWANISarawak #KomunitiAWANI #BuletinAWANI

74 Comments:

Rushal Jbr
Rushal Jbr:
Police should check the parents first to investigate the motif
Abg Longkai KL
Abg Longkai KL:
Terima kasih kepada kumpulan pendaki yg menjumpai jasad adik Nora Anne... dan terima kasih kepada anggota2 penyelamat yg lain yg berkerah tenaga bagi misi pencarian.
wan asma v
wan asma v:
On behalf of Malaysian, Our deepest condolences & please accept our heartfelt sympathies on the loss of your loved one
Kenyadik Juak
Kenyadik Juak:
Byk andaian...kita blh buat kesimpulan tapi biarlah pihak PDRM buat siasatan...
Shahrihan 2787
Shahrihan 2787:
alhamdulillah.selesai...ada juga kesudahan nya...kes Acap tak tau la apa kesudahan nya....
Child of God
Child of God:
Bila ditawarkan rm 50 ribu tiba2 mayat muncul ditempat yg sudah pun dicari.mcm mana tu?pelik kan?
E vam official
E vam official:
Akhirnya... Jumpa juga...
Pelik LA kau org Tanya soalan.. post motem..apa ko boleh x Thu.. Ke x nk Ambik Thu.. ....ni Conferm masa kt hospital dlu x nk lalu Jaln Bilik mayat.. Manah aq nyadi reporter nganti nn... Nya... Pansut jaku menua kih...x Berasai...
SETH ROLLINS
SETH ROLLINS:
Polis need so many days... Volunteers need two days...
Mirul Sam
Mirul Sam:
Something fishy about her death maybe just maybe
Yellowfile
Yellowfile:
Deepest condolence to the family of the victim...may the justice prevail..RIP.
Pakerol Z
Pakerol Z:
Nak tahu sgt macam mana boleh mati
der qqq
der qqq:
Something fishy about her death
Radha Nair Arun Kumar
Radha Nair Arun Kumar:
Real mysterious after the parents offering RM 50.000 body found 😌.... Hope there is no foul play 😌. Deeply condolences.
Black Rose
Black Rose:
gelak aku baca komen2 bawah ni. siap nak ajar polis mcm mana nak buat kerja. tunggu jelah keputusan post-mortem. ada unsur jenayah atau tidak. apapun skg ni keluarga budak tu x boleh kemana-mana selagi keputusan post-mortem x keluar. claim insuran? syarikat insuran pun tunggu surat post-mortem dari hospital cik oii. byk benor membawang nyer mengalahkan doktor dengan polis buat kerja. melayu...melayu...
Mohd Fadzly
Mohd Fadzly:
Tq bbanyak yg terlibat mmbantu cari... Jasa anda amatlah besar...moga murah rezki andasemua dan kluarga masa hadapan...amin
akoh Tv
akoh Tv:
Terima kasi kpda smua yg terlibat .. tapii .. ada pelik nyaaa ...
Incognito Guy
Incognito Guy:
My condolences to the families
you tube
you tube:
Sangat bersimpati dengan situasi ini.. Harap Nora bukan manjadi mangsa jenayah seks
Yusuf
Yusuf:
Komen sini pelik2. Btw, jgn lh dibuat andian2 lgi sdgkan kita tktau apa yg trjdi sbnrnya. Mcm MH370 tu beratus2 spekulasi dimainkan smpai tuduh org ni tu ni sdgkan tkde bukti.
Md Nyiacth
Md Nyiacth:
pakcik mana yang cakap kena sorok bunian tu? nk cepuk sekali
Danish putra/78
Danish putra/78:
Al-fatihah
Harris Ghazali
Harris Ghazali:
Salam.... i guess is best if we could reserve all those negative point of views, speculations and what not... let official report be issued in nearest future... lets be sympathy for her family and SAR team too who put their earnest effort to searching for the late Nora... it doesnt bring any good... if, if it happended to us... Nauzubillah... how would we feel with all these thinking....
Abel Zahra
Abel Zahra:
Tua bingit polisinya bukanya kl udah tua harus pensiun ya
Siti Halina
Siti Halina:
SAD STORY.
Ng KQ
Ng KQ:
RIP
adinda hanna
adinda hanna:
Acap tak ada berita ker??
Ab CD
Ab CD:
Asyraf blum jumpe lg
Azim Azim
Azim Azim:
siapa yg jumpa?? pelik la.. kalau betul dia sorang je boleh jumpa.. baru smlm tawar 50k.. da jumpa plk.. polis mntk tolong siasat dimana najib sorok duit.. eh salah taip. mcm mana kematian boleh terjadi.
Faris Johari
Faris Johari:
Motif ibu bapa dia datang dari berlainan negara sebelum tiba di resort tu pun dah timbul keraguan.
Lang Ngindang
Lang Ngindang:
SYABAS SAR TEAM (PDRM, BOMBA, RELA DSS) GOD BLESS ANDA SEMUA. TETAPI PRESS TAK FAHAM APA ITU "POST MORTEM". PULA DAH BANGANG NYA. BARU HABIS SEKOLAH..KALAU YA PUN BELAJAR LAH SENDIRI TECHNICAL YG BERKAITAN DGN TUGAS REPORTER. ALAHAI BINGAI NYA REPORTER.
chor jt
chor jt:
Aku rasa kan mak bapak dia la dalang semua ni sbb dari awal kehilangan pun mcam pelik sbb budak tu OKU xkn la xde penjagaan ketat dari org tuanya xkan la budak tu keluar dari bilik penginapan org tua dia x perasan yg lg pelik org tua dia tau anak dia keluar dari bilik penginapan tanpa memakai pakaian klu di fikir secara akal sihat memang la xkn ada org tua sanggup bunuh anak sendiri tpi bila tengok kes2 pada zaman skrg ni ramai org tua bunuh anak apatah lg di negara2 luar ckup bnyak kes2 sebegini berlaku
Alex Del
Alex Del:
Siapa yg fist jumpa tu kena siasat wahai pdrm2 sekaliaan sebb yg first jumpa mayat tu setelah d tawarkan 50k confirm dia yg buat tuhhh wuhuhuhu,,pdrm bijak kan,jan jdi tolol siasat sampai akar ubi gusy bukam apa takut nanty c donal trum turunkan nuklear d mlysia wuhuhuhuhuu..
Apeq Pis
Apeq Pis:
Tahniah kepada anggota yg bertugas mencari dan menyelamat serta orang awam yg menyertai pencarian... Takziah buat keluarga mangsa...
Lukman Hakim3787
Lukman Hakim3787:
mungkin dia meninggal sebab ada penyakit..lagipon dia kan oku
Some Otherday
Some Otherday:
Detective Conan ada dtg tak