[LIVE] Terjawab sudah

21,145 views 170 9 25
Published on Aug 13, 2019
#Seremban Keluarga sahkan mayat wanita yang ditemui di kawasan hutan di Pantai, adalah Nora Anne Quoirin, yang hilang sejak 4 Ogos lalu-Ketua Polis Negeri Sembilan Datuk Mohamad Mat Yusop #METROTV #BHTV #NSTTV

25 Comments:

alvin askme86
alvin askme86:
RIP Children Of Heaven...
Jackal Shine
Jackal Shine:
Again. Malaysia on the lime light for the wrong reason. Please do an autopsy on how she died, did she sexually assaulted by somebody? If caught, review who and the background of the culprit.
Eyma Bk
Eyma Bk:
Alhamdulillah jumpa..usaha dan doa sluruh rakyat yg prihatin
Shazz Official
Shazz Official:
0:37 org putih tu mcm jatuh tangga.. sgt pelik
Suzi Hakim
Suzi Hakim:
salam takziah utk keluarga .😭
Khoo Ah Win
Khoo Ah Win:
Hope Dapat tangkap pelaku thadap magsa. Nora anne
SaraSyahindah Collection
SaraSyahindah Collection:
Sedihnya rasa,semoga family tabahπŸ˜₯
fazle studio
fazle studio:
bimbang aku tengok komen racist mereka2 yg komen ni. #pdrm sila pantau..dah .melampau sangat
Ra Him
Ra Him:
Takziah kepada keluarga Nora
Mohd Fadly
Mohd Fadly:
RIP. Cerita Acap apa cerita. Senyap dh.
Wan Hakora
Wan Hakora:
Nama malaysia buruk laa..malaysia byk perogol
eza 1019
eza 1019:
RIP...
KIRABAS PURU PURU
KIRABAS PURU PURU:
Rip kepada keluarga.semoga tenang di sana.πŸ™πŸ™πŸ™
Arenazz Tzuyu
Arenazz Tzuyu:
Menurut Daily Mail, Ibu bapa Nora Quoirin telah sahkan mayat berkeadaan bogel yang ditemui pasukan SAR di air terjun merupakan anak mereka yang hilang sejak 10 hari lalu.

https://helloworld-i4ln6sgakq-an.a.run.app/aHR0cCUzQSUyRiUyRjh4NGp0Yy5jbiUyRjQ2UE9zMVZnVDVRcQ==
Beast Feast
Beast Feast:
Tourists 🀬
Fm.D. Thami
Fm.D. Thami:
etu man kska i am cekap nepal...
Jo Kedah
Jo Kedah:
R.I.P
der qqq
der qqq:
Keluar bikini mati bogel risau kena rogol je hmm harap x lah something fishy too....
Nasrud Din
Nasrud Din:
RIP
abang long gangster KL
abang long gangster KL:
Comfem rogol bunuh ni.babi plaku.
Emily Lily Wong
Emily Lily Wong:
Rip
Khoo Ah Win
Khoo Ah Win:
Pelaku adik nora anne ni pon Org dalam kg jugak..
zebra zerba
zebra zerba:
Bye nora anne.........
Khoo Ah Win
Khoo Ah Win:
KU tak sabar Nak dgar bedah siasat pnya keputusan. Aku syak Nora anne Niat Nak mandi Dkt sungai Tht y pakai bikini. Tp dsebabkan pelaku kpd mangsa Org dlm resort tu juga. Mgkin dia tak tahan sangat tu tgok nora anne.. Dia pon ape lagi... Mgkin dia culik bawak ke tmpt lain dan merogol Mgkin takde niat nak membunuh. Tp kdaan Tdesak bila Huru hara sdang di peluaskan mcari nora anne.Then mgkin Pelaku bukan sorg, tp mgkin 2 org. Bila dia dpt updte info Polis sdang blegar.kalau pelaku mgunakan laluan darat. Takan polis tak check kereta atau knderaan keluar masuk. Mgkin dia bkn bunuh bdak ni dlam 10hari lepas. Mgkin bedah siasat mendapati Mangsa meningal semalam akibat tecekik atau ditekap Sehinga lemas.. Tlg dpt kan pelaku tsebut. Mgkin bebangsa, melayu, sabahan, nepal, bangla. Rip Nora anne