Mayat wanita dipercayai warga asing hilang di Dusun Resort tiba di Hospital Tuanku Ja'afar

25,281 views 115 3 71
Published on Aug 13, 2019
Mayat wanita dipercayai warga asing yang hilang dari sebuah pusat peranginan di Seremban sejak 4 Ogos lalu tiba di Hospital Tuanku Ja'afar beberapa jam selepas penemuan kira-kira 2.5km dari lokasi kehilangannya. SUBSCRIBE to NJOI AWANI: https://www.youtube.com/njoiawani Like us on Facebook https://www.facebook.com/astroawani Follow us on Twitter https://twitter.com/501Awani Follow us on Instagram https://www.instagram.com/501awani Visit http://www.astroawani.com for more news. Astro AWANI LIVE http://www.astroawani.com/videos/live #AstroAWANI #AWANI745 #AWANISarawak #KomunitiAWANI #BuletinAWANI

71 Comments:

Wan Nurfadhila Wan Mohd Rasdi
Wan Nurfadhila Wan Mohd Rasdi:
Can they jz use 'girl' term to describe her coz she is still a young girl rite.. only 15th of age. . But sorry this is a little bit off topic.. may u rest in peace girl and the family please be strong..
Nurulhuda
Nurulhuda:
Tourism ministry may kindly check security to all hotels and resorts. Please do so. Paradise for you sweetie little girl. Ameen.
Sabaria Mudang
Sabaria Mudang:
Kalau boleh janganlah kita memburukkan keadaan lagi, tak kiralah dia tu Agama apa sekali pun, ini tanggung jawab Negara dan tanggung jawab kita sebagai Manusia yang ada pemikiran dan akal. Tolonglah Hormati mereka yang telah kehilangan Anak yang mereka kasihi dan sayangi.
Hormatlah keluarga si Mati.
Radha Nair Arun Kumar
Radha Nair Arun Kumar:
😌... Very mysterious
snordiya_ 90
snordiya_ 90:
kematian dia mcm misteri sgt, siasat keluarga nya dahulu.. mustahil seorg ank yg oku nk keluar sorg diri mcm tu
Seth Dan Seth Nasir
Seth Dan Seth Nasir:
Langkah selanjutnya yang perlu diambil oleh pak menteri pelancongan dan menteri dalam negeri, sila semak semula resortΒ²,homestay yg berdaftar dan mematuhi langkah keselamatan sahaja dibenarkan beroperasi .pastikan tragedi ini x berulang demi menjaga imej negara
mddzarif ismail
mddzarif ismail:
Pity this young girl
you tube
you tube:
Sangat bersimpati dengan situasi ini.. Harap Nora bukan manjadi mangsa jenayah seks
Lone Star hamzah
Lone Star hamzah:
Cause of death? Plse update...
lea lemon
lea lemon:
vat cari kejap je dpt jumpa . rip . waiting post mortem the cause of death . poor girl this can be happened to anyone. she just unlucky .
Arm cylo
Arm cylo:
Nora tu ke?
Kamal Kamala
Kamal Kamala:
RIP. My dear. Very sad tragedy.
aafiya nad
aafiya nad:
😌....
Alex Del
Alex Del:
Sepatutnya tempat2 pelancong tu d pasangkan cctv manual....dpt memudahkan masa pencariaaan....lepas ni,pdrm siasat security & staf2 dkt homestay tu manatau yg paling penting siasat yg first jumpa mayat tu ....mesti yg first jumpa n ada kaitan dngn kes c mati....dah ramai pelancong mati d mlysia d sebbkan faktor keselamatan sedngkan mlysia bukn negara berperang okey ja pun,,,,tpi dkt filipina khsusunya manila teda pun rekod pelancong hilng mati sedangkan negara diorng tah aman.mlysia punya sektor pelancongan perlu d titik beratkan demi mengekalkan kedatangan pelancong.
ハγƒͺγƒžγ‚ͺγ‚Ίγƒ«γƒ•γ‚‘γƒŸ
ハγƒͺγƒžγ‚ͺγ‚Ίγƒ«γƒ•γ‚‘γƒŸ:
kalau betul mangsa rogol, bagus la malaysia negara Islam, tapi sosial punah.
Priscilla Cute hema
Priscilla Cute hema:
You orang semua tak payah Kesian lah sebab dia bukan Islam dia orang Kristian habislah kena jawab Amerika habis kenal you orang