Perkembangan kehilangan Nora Anne

21,780 views 121 12 63
Published on Aug 13, 2019
Perkembangan Nora Anne, remaja perempuan warga Ireland, Nora Anne Quoirin, 15 tahun. Wartawan Fareez Azman yang berada di lokasi dan mengikuti sidang media Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Mazlan Mansor sebentar tadi. SUBSCRIBE to NJOI AWANI: https://www.youtube.com/njoiawani Like us on Facebook https://www.facebook.com/astroawani Follow us on Twitter https://twitter.com/501Awani Follow us on Instagram https://www.instagram.com/501awani Visit http://www.astroawani.com for more news. Astro AWANI LIVE http://www.astroawani.com/videos/live #AstroAWANI #AWANI745 #AWANISarawak #KomunitiAWANI #BuletinAWANI

63 Comments:

De Teiche
De Teiche:
Rest in peace Nora Anne 😭
kicks king
kicks king:
Insuran scam. Family dia akan dapat pampasan 2juta dari insuran atas sebab kematian. Mungkin dah dirancang keluarga. Malaysia negara paling senang nak buat kerja ni sebab di mata dunia undang2 senang lepas and easily get away with things.
Norehan Long
Norehan Long:
Oh....jatuh kat cerun?
Tempe Asoka
Tempe Asoka:
Kesian mangsa..tak sampai hati bila dengar berita ini.pity her and hope she will rest in peace..
Tiger Sharks
Tiger Sharks:
Syabas kepada pasukan pencari & penyelamat yg tidak putus asa menjejak mangsa.👍
Ain Shariff
Ain Shariff:
Polis yg jmpe ke seorg lelaki yg jmpe?? Hmmm🤔
SUZILALH7 Wahid
SUZILALH7 Wahid:
Harap mereka mendapat hukuman Yang setimpal
Liza Ija
Liza Ija:
Menjadi tanda tanya,ahli keluarga Nora Anne harus di siasat,penjaga homestay tu pun di siasat,ada curiga juga mustahil pihak polis dah cari tempat tu tiada jumpa mayat,ahli keluarga Nora Anne menawarkan ganjaran50ribu ,siapa jumpa anak Dorang,last nie hari polis jumpa mayat berhampiran dekat resort penginapan ,mmg ada yg mencurigakan,harap polis siasat ahli keluarga Nora Anne,dan resort penginapan,dan org kampung berdekatan.
ana fahana
ana fahana:
Huh.. Kes bunuh ke
Haikal
Haikal:
Aku suspecious dgn parent dia actually x thu kenapa but something wrong. Sbb ad bnyk kes yg ad bapak bunuh anak/family dia sbb personal reason contoh kes chris watts/ scott peterson
mejuez
mejuez:
Kena rogol ke?
zee sapawi
zee sapawi:
Siasat pekerja dan owner resort. Kenapa cuai menjaga keselamatan pelancong/ pelanggan?
Siti Hajar
Siti Hajar:
:'(
Loh Ah Kow
Loh Ah Kow:
Lölm
MLmir mir
MLmir mir:
Dari awal saya rasa musykil kenapa sewa sampai 2 minggu di resort yg terpencil dan "not child friendly"??? Tak mungkin budak tu akan merayau sejauh 2.5km seorang diri tanpa sebab... Kalau dia panjat tingkap pun, paling jauh merayau sekitar resort tu jer..Kena siasat betul2 family dan orang kat resort tu ataupun mungkin budak ni sleep walking (sebab keluar tanpa pakaian yg sempurna). Memang pelik.. Apa pun kita tunggu siasatan polis. RIP.
Edy 79
Edy 79:
Nk gorat tk reti nk melangor,mungkin di hayuk kot.pape pn jgn lupa 50k pd ngo tu
Norehan Long
Norehan Long:
Kena rogol dekat sungai?! Dah bogel tu......
notsomeoneyouknow
notsomeoneyouknow:
they covered the area multiple time. cmana boleh after award di offer, automatic jumpa scary laa
Edi Esa
Edi Esa:
Member nak sebut nora danish mula2 tu
love has no gender
love has no gender:
after parents anne tetapkan reward rm50k tu, tak sampai sehari dah boleh jumpa. memang sesuatu. fikirkanlah. :'(
nolies notruth
nolies notruth:
Org america kalo dtg negara org pakai la pakaian yg senonoh, esp negara yg konservatif, kalo jogging ke pakai la seluar panjang, supaya tak mengundang perkara2 yg tk diingini, inna lillahi wa inna ilaihi rajiun! Hope the family are given strength to face this :'(
Alan Josef Hendersson
Alan Josef Hendersson:
Membuat Laporan macam tak natural.. terlalu excited ke nervous...lol
Modus Operandi
Modus Operandi:
PLOT TWIST:Ibu bapa mangsa dh rancang awal² nk dtg malaysia.Smpai je malaysia sewa resort yg terpencil dlm hutan.seorang staff resort kenal mak bapak dia.turut dibayar untuk bawa Nora jalan² malam tu dan tinggal dia sorg2 dlm hutan...pstu cakap kat pihak pengurusan ada budak hilang.pastu bila dh viral psl "cuba siasat mak ayah dia"..diorg kluar statement ganjaran 50k untuk menyatakan diorg x bersalah....pastu klau oku tinggal sorg2 dlm hutan boleh jdi apa² je ......biasalah anak oku siapa je nk jaga...tangisan yg dibuat²....

#justmyopinion
#jgnkecam
karmila mila
karmila mila:
Ada kaitan 1mdb kud,
izah ireen
izah ireen:
Kata orang kampung aku... budak ni mandi berbogel di sungai. Dengarnye orang tegur dia... Dari awal dia hilang pun orang kampung cakap...budak ni berbogel kat sungai. Akhirnya dijumpai dlm keadaan berbogel....
Kat gunung berembun tu... pernah orang mati kat situ. Hutan kan macam2 penunggu.. Kat situ jalan sempit, 1 kereta je Yang cukup utk lalu... Gaung banyak... dalam pulak tu...tapi tetap aje orang suka pergi mandi kat situ. Bahaya tempat tu... tergelincir...habislah jatuh ke dalam gaung yg dalam menjunam tu